Subscriptie Premium

Pretul pe care-l platesti acum, ramane neschimbat!

Ce Beneficii Ai:

1

Reducere £50 la Consultanta

In fiecare luna, aloc o zi in calendar (sau mai multe) in care ofer abonatilor premium reducere de £50 la serviciul de Consultanta. Aceste zile sunt trimise prin email fiecarui abonat. Orice abonat premium isi poate cumpara serviciul de Consultanta la pret redus, luna de luna.

2

Continut Premium

Abonatilor premium le este oferit via email continut premium, sub forma de text si/sau video. Continutul se refera la viata in UK, imigratie, schimbari in legislatie si reguli, beneficii, munca s.a.m.d

3

Cupoane si Reduceri

Lucrez in parteneriat cu zeci de magazine online ce acopera marea majoritate a retail-ului. De la pantofi, genti si ceasuri, pana la scule si bilete de avion. Prin acest parteneriat, obtin diverse coduri, vouchere sau reduceri pe care le trimit la randul meu abonatilor premium. 

Ce Trebuie Sa Faci:

Pasul 1

Apasa butonul "Cumpara" de mai jos si efectueaza plata ultra securizata. Urmatoarele plati lunare se vor efectua apoi automat, fara ca tu sa faci nimic in plus.

abonat premium email de confirmare 2

Pasul  2

Vei primi apoi un email (cu toate instructiunile) ce-ti va confirma ca ai fost inclus in lista selecta a abonatilor premium! (verifica si casuta de SPAM/JUNK)

abonat premium email de confirmare
>