by Ovidiu 

septembrie 13, 2016

iphone 7

Salutare, prieteni!

Mai tineti minte cand va spuneam sa-i urmariti pe cei de la Carphone Warehouse ca uneori au oferte mai bune decat O2, Vodafone, EE si restul? Iata ca am avut dreptate iar pentru fanii iPhone 7 viitorul suna bine. Ofertele lor sunt mai mici cu pana la £220, iar asta lasand la o parte serviciul trade in care ar mai aduce inca pana la £265 in functie de ce tip de iPhone detineti deja!!!

Mai exact, iata mai jos tarifele celor de la Carphone Warehouse:

iphone 7 preturi
Pentru exact aceleasi optiuni, daca mergeti direct la Vodafone veti plati £70.01 in plus, la O2 veti plati £80 in plus iar la EE veti plati £220 in plus! Daca mai adaugati si vechiul iPhone la toata ecuatia, atunci sigur veti obtine o suma frumusica care ramane „de bere”!

Iata mai jos si oferta de trade in, dar grabiti-va pentru ca e valabila pana la 30 sept!

trade inTrade in-ul functioneaza in felul urmator:

  1. inchei un contract pentru noul iPhone
  2. dupa ce iti vine acasa, introduci codul IMEI pe pagina lor
  3. vei primi prin posta un plic in care sa le trimti inapoi telefonul vechi
  4. trimiti plicul, iar cand device-ul ajunge la ei, tu primesti banii direct in cont!

Mai simplu nu se poate :)

Nu uitati ca pentru a incheia un contract de telefonie mobila e nevoie de credit score. Daca inca nu stiti exact ce inseamna, cititi cu atentie Credit Score – Cum Te Afecteaza Si Cum Il Verifici GRATIS!

p.s. Carphone Warehouse ofera FREE delivery si Price Promise (daca gasesti mai ieftin, iti ofera acelasi pret + iti plateste o luna abonamentul – asta ar trebui sa insemne ca sunt cei mai ieftini de pe piata!)

Shopping-uiala placuta!Vrei sa ajuti la randul tau? Super! Da-i un share!

About the author 

Ovidiu

Ovidiu a ajutat mii de romani, din 2013 si pana acum, sa emigreze cu succes in UK. Nu numai atat, dar si dupa ce au ajuns aici, ghidurile sale (pas cu pas) puse gratuit pe site la dispozitia lor i-a ajutat, mai departe, sa-si creeze un viitor mai bun in UK.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>