Masina cumparata fa...
 
Notifications
Clear all

Masina cumparata fara logbook  

  RSS

(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
22/02/2019 9:15 pm  

Salut,

Stiu despre ghidul tau pus la punct despre cum sa cumperi o masina, acum nu mai are rost sa spun ca nu l-am respectat intocmai.

Asadar am cumparat o masina, dar nu am logbook-ul. Ce am e green slip-ul din 2017 de cand ultimul propr a cump masina si atunci el era new keeper. Intre timp probabil si-a scos logbook, nu il am. Am foaia cu ultimul MOT, VIN-ul e corect, am masina.

Pot sa merg la posta sa completez V62 si sa platesc 25 de lire si apoi sa am logbook pe numele meu, corect? Pentru ca in V62 nu apar detalii despre ownerul dinainte, trebuie doar datele mele si VINul masinii.

Masina nu este furata, nu e write off, am verificat.

Sunt ok pasii si voi avea logbook pe numele meu in felul acesta?

  • Multumesc anticipat !
This topic was modified 2 ani ago 2 times by Costin

Quote
(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
25/02/2019 9:04 am  

Da, ar trebui sa fie OK... desi, stii opinia mea despre cumpararea unei masini fara carte :)


ReplyQuote
(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
16/03/2019 3:30 pm  

Am fost atunci la posta si am aplicat pentru logbook si am cerut sa achit si road tax si dna de la posta a vazut ca am doar green slip-ul de care ziceam, iar pe el era trecut numele meu peste cel al fostului keeper (cu pasta corectoare), a zis ca e ok, si am ales sa achit direct debit 12 luni, am completat formularul pt direct debit si nici nu am mai achitat 25 lire pt un nou logbook. 

Toate bune si frumoase, dar in 3-4 zile am primit prin posta scrisoare ca banca nu a acceptat cererea mea de direct debit si in consecinta nu pot achita road tax-ul. Si abia atunci am realizat ca din greseala am trecut un cont gresit de unde nu pot face direct debit (al meu, dar nu bun pt dd). Iar acum fara nici macar acel green slip vechi nu mai pot taxa masina si  trebuie sa astept logbook-ul pe numele meu. Abia acum 2 zile am primit scrisoare ca mi se proceseaza cererea pe 26.03 si pe 27 pot suna la DVLA sa platesc road tax prin telefon. Mi s-a spus clar la telefon sa nu merg cu masina.

Partea buna e ca e masina pt sotie si inca nu e stapana pe ea sa conduca si atunci nu depind de ea si asa are 3 sapt de cand sta parcata in fata casei. Mai astept doua, dar nu e graba. E bine ca are MOT-ul pana in feb 2020 si nu am pierdut mult cu ea trasa pe dreapta. Sau cum se zice pe aici, pe stanga 😆 

This post was modified 2 ani ago by Costin

ReplyQuote
Share:
>