Internet - tv
 
Notifications
Clear all

Internet - tv  

  RSS

(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
25/08/2017 8:17 pm  

Salut,

Ce recomandare ai pt internet si tv, totul in acelasi pachet?

Internet decent, pentru youtibe si surfing, iar tv fara posturi premier.


Quote
(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
27/08/2017 9:25 am  

Pfff...primesc atat de multe intrebari pe email despre asta incat m-am hotarat sa scriu un articol pe tema asta :)

Eu nu folosesc la pachet, pentru ca mi-am dat seama ca arunc banii pe fereastra. Dupa ce am incercat mai multe pachete de la mai multi furnizori, mi-am dat seama ca nu merita.

Acum folosesc internet de la SKY dar fara TV. Asta pentru ca "antena colectiva" are vreo 200 de programe.  Mi-aduc aminte ca plateam la SKY vreo 50-60 sa vad meciurile din Premier League, dar am vazut decta vreo 4 tot sezonul.

Depinde de fiecare...

Ca net, se aude ca Virgin ar fi cei mai buni, dar au preturi astronomice. Oricum, depinde unde locuiesti, cat de aproape esti de "exchange". Si aici e smecheria pe care multi n-o inteleg: trebuie sa fii aproape si trebuie sa-ti setezi conexiunea prin cablu (de la router la laptop) ca sa ai garantata viteza. Dar nu seteaza nimeni prin cablu :)

Pe mine ma costa £18/luna internetul. De fapt e £26, dar in fiecare an ii sun si le spun ca plec daca nu mi-l pastreaza la £18. Se numeste haggling:) Asa fac si cu tel mobila :)

In principiu, va trebui sa compari ofertele.

Intra pe Sky, Virgin, BT, Talk Talk. Fiecare are cate 10-15-20 de oferte curente. Unele au pachete TV incluse, altele pachete de telefonie incluse, sau ambele. Trebuie sa te uiti si la lungimea contractului. Unii ofera 12 luni, altii 18 luni. Daca pleci mai devreme, trebuie sa platesti diferenta.

O sa gasesti expresia line rental. Aici nu e ca in ro, ci toti folosesc acelasi cablu pana la usa ta (pana la router), doar routere diferite. Line rental trebuie sa platesti indiferent ce provider alegi. Zic sa fii atent daca suma oferita include sau nu line rental ( e undeva la £18/luna).

Si mai e si o taxa de activare, pe care unii o au, altii nu. Fii atent si la asta


ReplyQuote
Share:
>