Cartela telefonie m...
 
Notifications
Clear all

Cartela telefonie mobila  


(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
Topic starter  

Ai idee care ar fi cea mai buna oferta pentru internet pe cartela (pret, GB oferiti si semnal) pentru inceput? Cel putin sa pot accesa pentru inceput internetul pentru ce am nevoie cand ajung.

Stiu ca in UK sunt oferte destule si e mai greu de ales. Aici in RO daca m-ar intreba cineva as zice din start un singur nume: Digi - si ca pret si ca beneficii.


Quote
(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
 

Exact cum ai zis, e foarte greu sa-ti spun care ar fi, pentru ca sunt foarte multe! Ultima oara cand am verificat erau vreo 64 de operatori! Mi-ar fi imposibil sa-ti spun care e mai bun :)

Referitor la retea, nu sunt decatĀ  4: O2, Vodafone, Three si EE. Restul, imprumuta reteaua de la acestia.

Mi-aduc aminte ca Giffgaff avea o oferta buna: 1000min (ca poate vrei sa dai si telefoane), unlimited txts si 5GB in 4G, totul la 15/luna. Merge din 30 in 30 zile - daca nu reinoiesti, nu te costa nimic.

Asda Mobile avea la fel, aceeasi oferta.


ReplyQuote
(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
Topic starter  

Intre timp am ajuns in UK. Dupa ce m-am pacalit cu cartela de O2, am incarcat 10 lire si s-au dus in cateva minute, nu am fost atent ce optiune trebuia sa folosesc, am trecut pe giffgaff si cu 10 lire am 500 min UK, free in retea (merita mai ales daca ai familia/prieteni tot la ei) si 2GB de net. Netul merge bine si este de ajuns pt navigat, vorbit in tara pe whatsup sau cautat pe harta.

De mentionat ca pt convorbiri internationale trebui sa incarci credit pe langa pachetul deja cumparat.


ReplyQuote
Share:
>