Salutare, prieteni!
 
Notifications
Clear all

Salutare, prieteni!  


(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
Topic starter  

Salut!

Am decis sa adaug acest mic (sper sa-l facem MARE) forum in speranta ca-i voi putea ajuta pe cei ce nu gasesc raspunsurile la intrebarile ce le au prin articolele de pe site.

De asemenea, dupa cum am mentionat si la "Reguli", desi stiu ca e mai usor doar sa intrebi si sa primesti raspuns, ar fi super daca ai cauta mai intai raspunsul prin articole si prin alte topicuri, iar apoi, daca n-ai gasit ce cautai, sa deschizi un topic nou.

In alta ordine de idei, forumul are o interfata placuta si usor de folosit. Nu cred ca va fi o problema pentru nimeni sa-si faca cont si inceapa o discutie :)

Ovidiu


Quote
(@costin)
Trusted Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 51
 

Salutare!!

Era si timpul unui forum :). Pe site e greu sa urmaresti comentarii mai ales unde sunt peste 1000. Pe forum sub forma de subiecte e altfel.

Sper ca pe forum sa apara numai subiecte utile si sa fie discutii constructive/ajutatoare, nu ca in general peste tot sa se devieze de la subiect incat initiatorul sa renunte. Mi-ar placea in acest sens sa vad un fel de jurnale ale celor care au ajuns in UK si probleme prin care au trecut pentru ca din toate este de invatat cate ceva.

 


ReplyQuote
(@anca_a)
New Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 1
 

Ma bucur ca am gasit un loc unde pot gasi anumite lamuriri si sfaturi pertinente si FARA mistocarelile obisnuite.Daca a fost ceva ce ma frapat in anii cand am locuit in alta tara a fost cat de mult se ajutau si ce uniti erau altii straini cu ai lor si cat de invers erau romanii.

Dar vad ca inca exista speranta!

Sanatate

 


ReplyQuote
(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
Topic starter  

Bine ai venit si nu uita ca speranta moare ultima :)

Numai bine!


ReplyQuote
Share:
>