Notifications
Clear all

Caut de munca!  

  RSS

(@madalina)
New Member
Joined: 4 ani ago
Posts: 1
10/05/2017 5:53 pm  

Salut,

Am intrat intamplator pe internet sa citesc despre agentiile din Romania si m-am speriat...sincer. Iar din comment in comment am dat peste acest forum...care sincer mi se pare o foarte buna idee! Oameni care chiar vor sa ajute...printr un sfat, concluzie etc..

Eu locuiesc de ceva timp in Anglia (Maidstone), mama dupa ceva ani  s-a convins ca n am sa ma mai intorc in Romania si a spus ca vrea sa vina aici. Iar pe parcurs sa vina si cu tata. Initial am spus ca sa vina la mine, acasa pentru cateva saptamani pana isi strange ceva banuti (acasa cu sotul), iar dupa ne-am gandit ca nu ar fii o idee prea buna, ca stiti cum e, cu parintii sub acelasi acoperis. In fine, ideea e ca am vrut sa ii caut printr-o agentie...si am ajuns aici. Asa ca indraznesc sa cer si eu ajutorul. Cum ati proceda in astfel de situatie...si daca cineva cunoaste sau ma poate ajuta cu un loc de munca pt mama.

Multumesc!


Quote
(@ovidiu)
Admin Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 88
11/05/2017 2:44 pm  

Salut!

Trebuie sa te gandesti ce ar putea face parintii tai si nivelul lor de engleza.

Dupa ce-ti raspunzi la cele 2 intrebari te poti apuca de cautat.

Ca sugestie, am niste prieteni ai caror parinti lucreaza in curatenie. Nu trebuie multa engleza si nici de carat nimic nu e


ReplyQuote
Share:
>